Paradise
Door: michellelagemann
Blijf op de hoogte en volg Michelle
15 Januari 2012 | Australië, Magnetic Island
Geschreven vanauit het eiland Magnetic Island kan ik jullie vertellen dat het heel goed met ons gaat :) In Cairns zijn we vrijdag nog met de Kuranda Railway geweest, een treintje dat het regenwoud door rijdt en waarbij we hele mooie uitzichten hadden over het landschap en grote watervallen tegenkwamen, super gaaf. Alleen wie had weer het raamzitje?? Jaja ik natuurlijk niet.. Bij de komende vier attracties is de beste plaats voor MIJ :) In Kuranda hebben we een lange wandeling gemaakt door de jungle en langs de rivier. Wouden graag dieren spotten, maar schrokken ons uiteindelijk al dood van een vallend blaadje en een lokale kalkoen! Na deze heftige wandeling zijn we in Birdworld geweest, een grote voliere waar de exotische vogels graag bij/op je komen zitten, soms een beetje te graag! Wel erg leuk.
Zaterdagochtend gingen we de Greyhound op richting Townsville. De rit zelf was erg mooi door verschillende natuurparken, maar behalve een aangereden kangeroo nog steeds geen dieren gezien.. Zeven uur later waren we bij ons hostel. Een hele onvriendelijke man wees ons onze zespersoonskamer, waar om twee uur smiddags nog twee mannen in het donker lagen te stinken.. Erg fijne binnekomer dus. Ondertussen was het ook nog keihard gaan regenen, dus we besloten snel het Aquaruim te bezeken zodat we zondag snel weg konden. Het aquarium was erg mooi, kwamen toevallig net om voedertijd binnenlopen. I think I saw a turtle! S avonds hebben we ons met een kaartspelletje vermaakt in het o zo gezellige hostel (not), en snachts zijn we samen een bankje buiten op gaan zoeken omdat de airco het begaf.. Zondagochtend snel door naar dit super mooie eilandje. Hebben een leuk mini bungalowtje om te slapen en een mooi zwembad. Jammer genoeg ook hier een hoop regen vandaag. Mike heeft eindelijk wel een levende walibi gezien en aan vleermuizen ontbreekt het hier ook niet!
We zijn hard op zoek naar een stekker om onze electrische apparaten in op te laden (lees: ipad), dus knutselen om de fotos ook online te krijgen zit er nog even niet in.. Jammer genoeg want zou jullie graag laten zien hoe mooi het hier is!
Morgen staat een ritje te paard gepland! Yeahh daar heb ik lang naar uitgekeken :) Hopelijk zit het weer een beetje mee!
Groetjes van ons en tot snel!
15 Januari 2012 - 12:32
Miep Lagemann:
Fijn om je te kunnen volgen zo ver weg.
je maakt veel mee. geniet er van.
ik in Hoek v Holland Ol en C verjaardag gevierd. koud maar gezellig, met kidsen allen, liefs oma -
15 Januari 2012 - 18:16
Monique:
HAAI,
Zo wat hebben jullie al veel gezien en gadaan zeg. klinkt goed Mies en Mike!
Wel goed zo al je verslagen, voor ons leuk. maar ook voor je zelf want aan het eind weet je niet meer wat je de eerste dagen gedaan hebt als jullie dit tempo aanhouden!
Veel plezier met paardrijden, mike ook te paard?!
Wij zijn nog steeds druk met klussen, klussen klussen en......KLUSSEN! als je terug komt wonen wij in een PRACHTIG huis waar jullie maar snel langs moeten komen met alle vakantie foto's!
Veel liefs uit koude natte Sas :)
15 Januari 2012 - 21:05
Suzanne :
Hey mies en Mike
Wij als vanouds weekendje met verjaardagen gehad! Wel erg gezellig allemaal! Zoals Mo zegt is het super leuk om te kunnen volgen wat jullie doen. Foto's zou inderdaad ook erg leuk zijn, maar wij familieleden zijn geduldig hoor:) komende week 5 dagen ertegenaan op werk tis drukjes!! En eind deze maand 3 dagen en eind februari 4 dagen wintersport met Huski. Ik ben echt zo blij:) dikke kus -
15 Januari 2012 - 22:29
Sonja Van Der Hulle:
Wow, jullie zijn goed bezig daar! Zo te lezen komen er eindelijk wat meer dieren op jullie pad. Leuk! Hopelijk vinden jullie ook snel een stopcontact, zodat er foto's bij je leuke reisverslag komen. Can't wait! X -
18 Januari 2012 - 19:11
Monique:
Mooie foto's!!
Nu nog wat meer zon voor jullie en het avontuur is compleet. geniet er van.
Liefs Monique