Vakantie voorbij - Reisverslag uit Sydney, Australië van Michelle Busemeijer genaamd Lagemann - WaarBenJij.nu Vakantie voorbij - Reisverslag uit Sydney, Australië van Michelle Busemeijer genaamd Lagemann - WaarBenJij.nu

Vakantie voorbij

Door: michellelagemann

Blijf op de hoogte en volg Michelle

22 Februari 2012 | Australië, Sydney

Hi allemaal!

Jammer genoeg zijn het vanaf alleen nog maar verhalen over mij want mijn lieve vriendje is afgelopen donderdag vertrokken en inmiddels weer goed aangekomen thuis.
Het weekend heb ik bij de familie McKay doorgebracht, omdat ik nog geen kamer kon vinden en alle hostels in de buurt vol zaten... Dacht ik even makkelijk een kamer te vinden, nou echt niet! Het nieuwe semester brengt namelijk zon vierhonderd internationale studenten en dat zijn nog niet de gewone nieuwe australische studenten die ook nu beginnen. Het huizen zoeken was dus een waar gevecht, waar per huis er zon vijftig mensen waren voor een bezichtiging.. Gelukkig kon ik biij de familie op mijn gemak zoeken. De kids, joe en holly, hebben me ook goed opgevangen en mij inlicht over het cricketspel (zeer belangrijk hier!) en holly heeft mij zondagmeegenomen naar een dodgeball toernooi wat zij zelf organiseert en ook in speelt. Super leuk spel, een soort trefbal van de middelbare school!
Zaterdag had ik een aantal bezichtingen bij huizen gedaan en uiteindelijk besloten om te gaan voor een kamer bij (wederom) een familie thuis, die wonen tien minuten van de uni en van het strand af! Niet slecht dacht ik zo. Maandag mocht ik daar intrekken.
Dinsdag was het tijd om mijn vakken op de uni op orde te krijgen, zodat ik het vak wat ik thuis nog open heb staan kan invullen door hier een vak te volgen. Gelukkig heb ik iets soortgelijks kunnen regelen, nu maar hopen dat ze het op de Erasmus accepteren. Deze week is het ook o-week op de uni, een orientatie/kennismakingsweek. Gisteravond naar een super leuke comedy night geweest! Wel wat gesprekjes aangeknoopt maar is toch nog moeilijk om vrienden te maken. Verder op zoek naar een leuke sport om hier te doen.. Ze hebben veel keus op de uni, maar ik twijfel of ik ga voor iets bekends of aan iets nieuws ga beginnen.
Vandaag geen plannen! Dus we zullen zien wat de dag brengt :) morgen in ieder geval met alle internationale studenten naar de dierentuin hier in de stad!

• 22 Februari 2012 - 19:55

Miep Lagemann:

bedankt voor je kaart, na een week aangekomen.
    je reis met Mike was super toch.
    nu verder in je uppie.
    fijn om verslag te lezen. hopelijk heb je nu goed onderdak.in ieder geval beter weer dan hier.morgen met Ol naar Oegstgeest even bijkletsen.Mo en Bas zijn nu verhuisd. Mies succes met alles, kontacten komen vast wel.
    kus van oma Miep

• 24 Februari 2012 - 11:18

Suus:

He mies,
    Gaat jou vast lukken nieuwe contacten maken! Zo een lieve meid kunnen zij niet links laten liggen ;)
    De tijd zal vast snel voorbij gaan. Voor je het weet ben je thuis. Er zullen even lastige momenten komen, maar verzin dan iets leuks om te doen (spreek uit ervaring:))....Met Mike en tussen jullie is vast alles ok! Je hebt in ieder geval een heerlijke reis/vakantie om aan terug te denken!
    Dikke KUS

• 24 Februari 2012 - 11:18

Suus:

Geen verkeerd huis by the way!

• 24 Februari 2012 - 11:19

Sonja Van Der Hulle:

Meid, wat een spannende ontwikkelingen allemaal! Kan me voorstellen dat het even wennen is allemaal... Ik hoop dat je het naar je zin hebt bij de familie waar je nu logeert en dat je snel vrienden maakt op de uni. Zal best goedkomen! X Son

• 24 Februari 2012 - 13:10

Pauline:

Hoi Michelle,
    Dus het studerende leven gaat nu echt beginnen. Is dit (foto's) het huis waar je nu een kamer hebt? Of was dit bij die familie? Ga je ook dodgeballen? Klinkt goed allemaal, vrienden gaat vast ook lukken, voor je het weet! Wat een ervaringen doe je op nu. Spannend en leuk! x Pauline

• 11 Maart 2012 - 17:40

Je Vader:

wordt wel weer eens tijd voor een wat uitgebreider tussentijds verslag ! Willen alles, nou ja bijna alles weten. Net gezien dat het weer voor de komende tijd er iets beter uit ziet. Wij brengen jullie nog een mooie nazomer ! liefs en tot gauw

• 14 Maart 2012 - 19:47

Inge Sanderse:

Hoi Michelle!

Leuk om je zo een beetje te volgen met je foto's en reisverslagen haha! Hoop dat het op de uni allemaal een beetje lukt? Zal vast wel ;-)!

Geniet ervan :-)!
    xx